Kylpyhuoneiden trendit

Posted: 25 huhtikuun, 2013 in Remontointi

Kylpyhuoneissa on edelleen vahvana trendinä spa ja luksus. Kylpyhuoneissa tuodaan esille hyviä saippuoita, muhkeita pyyhkeitä ja käytetään materiaaleina laadukkaita mieluusti hieman koristeltuja elementtejä. Mikäli et halua kokonaista kylpyhuoneremonttia tehdä, niin pienillä vinkeillä onnistuu jo kylpyhuoneen päivittäminen tälle aikakaudelle.

Spa-fiilistelyä kylpyhuoneeseen saadaan myös patterilla, joka toimii samalla pyyhkeiden lämmittäjänä. Mikään ei ole parempaa kuin aamulla kasvojen kuivaaminen lämpimään pyyhkeeseen..

Hanaksi ei missään nimessä kannata valita perushanaa, vaan käyttää mielikuvitusta. Maalaisjärkeä tosin ei kannata unohtaa – ehkä se kiiltävin hana ei ole kaunein sen pinnalle jääneiden vesiläikkien jälkeen. Onneksi tähänkin ollaan kehitetty ratkaisu. American Standard’s EverClean on kehittänyt hanan, jossa kurjista vesitahroista pääsee nopeasti eroon. Riittää että niitä pyyhkäisee kuivalla liinalla.

Kylpyhuoneessa valaisulla on myös suuri merkitys. Yleisesti ottaen katosta tuleva kylmä valo ei tee hyvää kylpyhuoneelle eikä silmäparille, joka itseään peilistä katsoo. Tunnelman takia kannattaisikin suosia seinävalaisimia.

Ja se suihku. Älä tyydy muuhun kuin sadevesisuihkuun. Sadevesisuihku vie suihkunautinnon aivan uudelle tasolle, ja mikä parasta samalla säästyy vettä, jopa 13 % Vaikka sadevesisuihku on kalliimpi, voi sen ajatella tästä syystä maksavan itsensä taklaisin muutamassa vuodessa ruokakunnan koon mukaan. .

Hauskoja ideoita kylpyhuoneen sisustukseen

Vessanpöntön kansi -yllätys

Kansi näyttää päällisin puolin valkoiselta, mutta kun kannen nostaa ylös, paljastuu kannen alapuoli värikkääksi printiksi tai luontokuvaksi. Aivan mainio jekku—elementti siis.

Teräksinen kylpyhuoneen allas

Teräksinen allas on kieltämättä maskuliininen, mutta kun muut tasot ovat esimerkiksi puunnäköisiä, materiaalien kontrartsi synnyttää mukavan ristiriidan, joka antaa kylpyhuoneelle hyvinkin persoonallisen ilmeen.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s